index

1. WAT Is een waxmelt?

Waxmelts zijn kleine hoeveelheden wax met een geurolie eraan toegevoegd. Ze komen in kleine of grote cups, tabletten of in een grappige vorm. Je kunt waxmelts gebruiken op een geurbrander. We adviseren voor brandveiligheid een waxinelichtje van maximaal 4uur te gebruiken. Dit voor de kwaliteit van de waxmelt, en de langdurigheid van uw brander.

2. HOE Gebruik je een waxmelt?

Je plaats het blokje met de gekozen geur bovenin een Geurbrander. Hieronder plaats je een theelichtje van maximum 6uur. Door de warmte geeft de waxmelt de geur af en zal dit na afloop verstijven.

3. Hoe verwijder je een waxmelt?

1. Als de wax afgekoeld/hard is, steek even het waxinelichtje aan, de onderste laag van de wax smelt en je kunt de hars er dan zo uitschuiven, even schoonmaken met een stukje keukenpapier en je brander is klaar voor een nieuw geurtje. 2. Wanneer de wax nog vloeibaar/warm is, leg er dan een wattenschijfje in, het wattenschijfje zal de wax opnemen. Even navegen met een keukenpapiertje en je brander is klaar voor een nieuw geurtje; 3. Wanneer de wax afgekoeld/hard is, kun je de brander in zijn geheel even 10 minuten in de vriezer leggen. Daarna laat de wax als een harde schijf los uit de brander en is hij klaar voor een nieuw geurtje.

4. Wat is een witte waas op een waxmelt?

Dit is een natuurlijk proces en dit heet frosting. Dit is omdat we werken met natuurlijke wax en veranderd niets aan de kwaliteit van het product.

5. Waar koop ik mijn waxmelt?

In onze webshop vind je ons volledig assortiment dat continue up-to-date wordt gehouden met een database die onze stock continue aanpast. Ons assortiment wordt stelselmatig aangepast op vraag van de klant.